Zpět na články
18. září 2017

Registraci ANO nebo NE?

Bez registrace máš možnost díky unikátnímu telefonnímu číslu dostat 3 Kč zpět za každých utracených 100 Kč za službu u nás. Připíšeme je na tvůj účet ve formě bodů, které pak můžeš uplatnit jako slevu. Vše, co pro to musíš udělat, je dát nám při návštěvě salonu své telefonní číslo.

S registrací máš na základní služby, jako je střih nebo holení, 100 Kč slevu při každé návštěvě. Můžeš se přihlásit do svého účtu, vidět, kdy jsi u nás byl naposledy, nebo třeba kdo byl tvůj osobní barber (ty samé informace vidíme i u nás). Také vidíš body, které sbíráš při každé návštěvě (za 100 Kč/3 body), můžeš si i naplánovat, kdy je budeš chtít vybrat jako slevu na službu nebo produkt.

Chci se registrovat

Dají se slevy sčítat?

Nedají, věrnostní program je sám o sobě sleva, tudíž se k ní nedá přičíst další. Další slevy se u nás tedy počítají ze základní ceny bez registrace.

Kdy s registrací začít?

Třeba hned, pokud už jsi u nás byl a zapsali jsme si tvé jméno a telefonní číslo, až se zaregistruješ, spojíme tvůj účet s tím co už u nás máš, díky unikátnímu telefonnímu číslu.

Jak je to složité?

Vůbec.

  1. Zadáš základní údaje (pozor na překlik), které používáme jen za účelem tvé spokojenosti. Abychom ti připomněli návštěvu, kterou sis objednal, kontaktujeme tě jen když bude nějaký problém. Například když onemocní tvůj oblíbený barber, bude mít zpoždění, protože se mu protáhla předchozí služba, nebo z nějakého důvodu budeme muset zavřít. Je důležité, abychom ti mohli dát vědět.

    Když u nás využiješ službu, pošleme ti SMS s hodnocením na barbera a budeme rádi za každý feedback. A úplně poslední případ je, že ti zavolá majitel Barber's wife a zeptá se tě, jestli jsi byl u nás spokojený. Popřípadě co bychom měli změnit, protože nám na tobě záleží.

    Na e-mail ti občas zašleme jen slevu na služby k nám.
  1. Přijde ti e-mail, který potvrdíš (mrkni i do SPAMU, některé firemní e-maily nás přes filtr nepustí). Pokud už jsi u nás byl a máš už u nás zadané jméno a telefonní číslo, pak ti účet do 24h spojíme.
  1. A můžeš se objednat kdykoli a odkudkoli, stačí jen PC nebo chytrý telefon s připojením na internet.


Co dělat, když zapomeneš heslo:

Nezoufej, pošli si nové. Možnost máš přímo v přihlášení, jen musíš vědět email.

Co dělat, když nechceš být veden v našem systému?
Pokud už jsi u nás půl roku nebyl, pošleme ti email, že bude tvůj účet smazán. Pokud s tím nesouhlasíš, stačí nám napsat.

Chceš-li smazat hned, máš možnost to udělat sám ve tvém zaregistrovaném účtu a nebo nám napiš na info@barberswife.cz, nezapomeň napsat celé jméno a telefonní číslo, bez toho nejsme schopni tě identifikovat.

V případě, že máš jakýkoli problém, napiš nám na info@barberswife.cz, nezapomeň nám do e-mailu napsat celé jméno a tvé unikátní telefonní číslo, urychlí to vyhledání tvého účtu a vyřešení problému.

Děkujeme, že si nám dal možnost být společnými správci tvých osobních údajů,

Barber’s wife Chodov s.r.o., Barber’s wife s.r.o.