Zpět na články
19. březen 2019

"Proč změna dresu"

Pokud jsi registrovaný, tak jsi tuto informaci obdržel v posledním newsletteru a nemusíš číst dál.

Pokud registrovaný nejsi a na Chodov chodíš a nebo jsi na stránkách poprvé, chci Tě informovat, že pobočku Barber’s Wife na Chodově přenechávám Gold Barbers.

Důvodem této změny je, že jsem se rozhodla „nesedět jedním zadkem na dvou židlích“ a tvářit se, že to nemá dopad na kvalitu poskytovaných služeb na obou pobočkách Barber’s Wife, na Zličíně a Chodově. A protože pro mě je kvalita služeb a Tvoje spokojenost na prvním místě, rozhodla jsem se věnovat pouze pobočce Barber's Wife na Zličíně, kde jsme před 3 lety začínali (tak proto jsem si vypůjčila sportovní hantýrku, která to umí vyjádřit přesněji).

 Ale "napospas" Tě rozhodně nenechávám. Chodovskou pobočku přebírá stejný srdcař, jako jsem já.
Jmenuje se Honza Pavlík, je to zkušený profesionál a má skvělý tým připravený Ti nabídnout své služby v „barvách“ Gold Barbers.

Od pondělí, 11. března se již můžeš objednávat na online stránkách Gold Barbers a nebo volat na telefonní číslo, 245 010 111, které zůstává stejné.
Stejně tak se nemění ani Tvůj účet, přihlašovací údaje a ani nepřicházíš o své body, jen jsme rezervační systém "přebarvili na zlato".
Jediná nepříjemnost je, že pokud Ti vyhovoval náš program "údržba" a nebo jsi využíval věrnostní program, tak v této podobě Gold Barbers tyto služby neposkytuje. 

Jinak ale všechny Tvoje účty a získané body máš (ještě 6 měsíců) vedené i na Barber’s Wife na Zličíně, kde pokud se rozhodneš pro tuto pobočku, budeš vřele vítán.

Žaneta