Zpět na články
30. listopad 2018

Proč si vybrat naši kolínskou vodu?

Protože zabiješ dvě mouchy jednou ranou (že v zimě moc nelítaj, ale to bych teď neřešil ;-)

Obsahuje totiž 5% parfemace, co je až o 2 % více, než mají běžné kolínské vody a tudíž ji můžeš používat i jako parfém (a můžeš tahat jen jednu flaštičku/lahvičku ;-).

A když vonět, tak jinak než chlapíci, kteří nakupují v klasické "voňavkárně". Proto jsme připravili 4 úžasné vůně, které teď navíc můžeš získat ze slevou 400 Kč

Za jednu vysoce kvalitní kolínskou vodu tedy zaplatíš pouze 850 Kč, pokud k nám přijdeš s voucherem na služby vystaveným do 31.12. Jinak ji u nás v salonu seženeš za 1250 Kč.

A další výhoda naší "kolínské" je jasná:

  • normálně vydezinfikuješ podrážděnou pokožku
  • ale zanecháš po sobě originální vůni

 

Návod na použití ;-)

Standard, nakapej "kolínskou" do dlaně a řádně rozetři na tváře, krk, hrudník, zápěstí a nebo tam, kde je zkrátka zapotřebí (a nejen po holení ;-)

 

Objev naše 4 vůně

Barberwife Kolinske vody

Amber Honey – 100 ml

KOLÍNSKÁ VODA PO HOLENÍ, to není jen dezinfekce pokožky. Je to i vůně, která podtrhne tvou osobnost. A s touhle budeš neodolatelný a nedobytný zároveň! Zahal se do decentní nasládlé vůně tonkových bobů a mandlí. Moderní muž má přece také své zbraně.

Popis vůně
Proč nebýt za slaďouše? Může to přinést spoustu výhod! KOLÍNSKÁ VODA PO HOLENÍ: AMBER HONEY je od začátku příjemně (a přiměřeně) nasládlá. Hlavu tvoří citrusy, rozmarýn a perník, které střídá srdce z mandlí a tonkových bobů. Jedinečnou kompozici uzavírá juchta, pačule a cedr.

Silver rush – 100 ml

KOLÍNSKÁ VODA PO HOLENÍ pro dezinfekci pokožky. I když jsou muži silní, jejich kůže je citlivá. A holení kusem železa ji namáhá a často i zraňuje. Kolínská voda po holení dezinfikuje tvář, na které řádila žiletka, a navíc ji zahalí do decentní vůně. Fresh klasika, se kterou uděláš dojem!

Popis vůně
SILVER RUSH je svěží ovocná vůně, jejíž svrchní tóny tvoří bergamot, limetka a mandarinka. Srdce ukrývá růži, anýz, levanduli a geránium, v základu nalezneš cedr, ambru a olibanum.

Bear’s punch – 100 ml

KOLÍNSKÁ VODA PO HOLENÍ pro dezinfekci pokožky. Protože namáhaná tvář si zaslouží tu nejlepší péči. Ošetři ji kolínskou vodou po holení s vůní bergamotu a koriandru. Kůži šetrně vydezinfikuje a tebe zahalí do výrazné kořenité vůně. Kolínská s osobností pro muže s osobností.

Popis vůně
BEAR'S PUNCH vystihují nejlíp dvě slova: pořádně chlapská. Svěží kořenitá vůně upoutá kombinací bergamotu, citrusového listí, verbeny a růžového dřeva, kterou podporuje srdce z koriandru a cedrového jehličí. Nakonec se rozvine základ z cedru, mošusu a ambry.

King’s choice – 100 ml

KOLÍNSKÁ VODA PO HOLENÍ pro dezinfekci pokožky. I když jsou muži silní, jejich kůže je citlivá. A holení kusem železa ji namáhá. Kolínská voda po holení vydezinfikuje tvář, na které řádila žiletka, a navíc vás obestře svěží vůní, která zostří tvoje smysly! Staň se lovcem!

Popis vůně
KING'S CHOICE je výrazná a svěží. Perfektně tě povzbudí před každým denním i nočním dobrodružstvím. Vůni mandarinky v hlavě doplňuje bergamot s pepřem. Srdce bije pro levanduli, geránium a jasmín. To vše v závěru jistí základ z ambry, pačule a vetyveru.

 

Tak zaskoč do salonu a nějakou si pořiď. Kolekce je limitována a tudíž u nás rozhodně nestačí "vyčpět"!

Těšíme se na tebe
Tvůj tým Barber's Wife